Om oss

Om MATiBOX

MATiBOX AS og våre partner-kjøkken tar matsikkerhet og helse på alvor. Vi leverer mat på en trygg måte i henhold til reglene og anbefalingene fra Helsedirektoratet. 

MATiBOX er landets ledende leverandør av måltidsløsninger  til barnehager, skoler og SFO.  Alle ansatte i selskapet har i en årrekke vært i førersetet for å utvikle sunne, næringsrike og spennende måltidskonsepter til barn og unge og vi har uviklet en god kunnskap om kost og ernæring, gode retter, matsikkerhet  og kvalitets leverandører og samarbeidspartnere.

For å kunne utvikle oss videre, har MATiBOX knyttet til et fantastisk knippe mennesker, organisasjoner, leverandører og selskaper og sammen ønsker vi å kunne være en premissleverandør av mat og servicetjenester, til barn og voksne i alle aldre.

Vi vil ha fingeren på pulsen på de krav og ønsker som vår bransje stiller i økende grad, slik at våre konsepter er bygget på kvalitet, bærekraft og miljø og våre menyer og tjenester bruker derfor lokale leverandører og produsenter, som både gir oss den kvaliteten og tilknytningen vi ønsker, men også minsker vårt miljø-fotavtrykk.

Vår virksomhet er sertifisert Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.

Visjon
Å være den ledende leverandør av sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge, basert på bærekraft, miljø og kortreiste leverandører og produsenter.

Misjon

Vår Misjon er at alle barn har like muligheter for å få sunn og næringsrik mat i barnehagen. Vi ønsker å redusere sosiale forskjeller i kosthold blant barn og skape gode vaner for barn og unge når det gjelder sunn mat, bærekraft, miljø og sosialt ansvar.

Mål

Spennende og næringsrik mat til alle barn for god start i livet.

Verdier

Spennende, sunn, ren og hel mat, bærekraftig, miljø og samfunnsbevisst.


Kontaktinfo 408 400 40 – post@matibox.net
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her