Om oss

   408 40 040

Om MATiBOX

MATiBOX er det nyeste tilskuddet på stammen over bedrifter som leverer sunne måltider til barnehager, skoler og SFO. Vår relative unge alder tatt i betraktning, så har alle av oss som er involvert i dette fantastiske konseptet, vært i førersetet for å utvikle sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge i nærmere 10 år nå.

For å kunne utvikle oss videre, har MATiBOX knyttet til et fantastisk knippe mennesker, organisasjoner, leverandører og selskaper og sammen ønsker vi å kunne være en premissleverandør av mat og servicetjenester, til barn og voksne i alle aldre.

Vi vil ha fingeren på pulsen på de krav og ønsker som vår bransje stiller i økende grad, slik at våre konsepter er bygget på kvalitet, bærekraft og miljø og våre menyer og tjenester bruker derfor lokale leverandører og produsenter, som både gir oss den kvaliteten og tilknytningen vi ønsker, men også minsker vårt miljø-fotavtrykk.

Visjon: Vår visjon er å  skape gode vaner for barn og unge når det gjelder sunn mat, bærekraft, miljø og sosialt ansvar.

Misjon: Ved å ha en aktiv, klar og definert tanke om hva som er vårt samfunnsansvar, vil vi kunne skape gode vaner hos barn og unge.

Mål: Fornøyde, glade og engasjerte barn og unge.

Verdier: Spennende, sunn, ren og hel mat, bærekraftig, miljø og samfunnsbevisst.

Kontaktinfo: 408 400 40 – post@matibox.net
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her