Om oss

   408 40 040

Ansatte

Ketil Øynes

Ketil Øynes

Daglig leder

Ketil er utdannet diplomkokk og har nærmere 35 års fartstid innen hotell og restaurantfaget. Han har alltid hatt en interesse for mattradisjoner og utvikling sunne og «rene» matkonsepter, der fokus er på bruken av rene ingredienser satt sammen til gode, sunne og spennende retter. Ketil er også kokebokforfatter, med sin bok Ernas Mattradisjoner. Ketil var tidligere partner i Barnehagematen AS og har i en årrekke vært i førersetet i bransjen, for å sette fokus på viktigheten av sunn mat i barnehager, skoler og SFO samt utvikle gode konsepter og idéer rundt dette.

Kontaktinfo: ketil@matibox.net - Telefon: +47 900 30 126

Inna Øynes

Inna Øynes

Drift og kundekoordinator

Innas daglige virke er å holde trådene samlet i selskapet og er den som samkjører driften mellom kunder, våre kjøkken og selskapet back-office. Hun har daglig kontakt med våre kunder og sørger for å være på plass med hjelp, råd eller innspill, der det skulle være nødvendig. Hun har i en årrekke jobbet med IT løsninger og praktisk problemløsning samt drift, rundt dette med barnehagemat og skolemat, både for våre produksjonskjøkken og i Barnehagematen AS

Kontaktinfo: inna@matibox.net - Telefon: +47 411 75 898

Tom Wolfe

Tom Wolfe

Creative Consultant

“A highly professional Noted Chef and Food Artist with a passion for fusing food with art and product design. Expertise and mastery in world cuisine with a diverse client base from luxury / fashion brands through to A-List celebrities as a ‘go-to’ chef.
A unique approach to art direction and styling with demand from brands including Hennessey, Dom Perignon as well as M&S and Conde Nast publications. Well-versed in setting a global benchmark for experiential catering and adding a touch of theatre to every event, delighting a multitude of senses and serving up unique food as well as extraordinary entertainment.”

Vi har vært så heldige å få på laget som kreativ konsulent, den verdenskjente Food artist / Chef Tom Wolfe, som i snart 20 år har jobbet med de største navn og merker innen film, mote, kunst, hoteller og restauranter. Hans største «talent» er å tenke utenfor boksen og komme opp med kreasjoner og matretter som har en «wow» faktor og vi ser fem til å kunne bruke hans tanker og idéer i samarbeide med våre tanker og idéer, for å utvikle sunne, gode og ikke minst spennende retter for barn og unge i alle aldre.

https://www.tomwolfeproduktions.com/

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her