Om oss

Ansatte

Ketil Øynes

Ketil Øynes

Daglig leder

Ketil er utdannet diplomkokk og har nærmere 35 års fartstid innen hotell og restaurantfaget. Han har alltid hatt en interesse for mattradisjoner og utvikling sunne og «rene» matkonsepter, der fokus er på bruken av rene ingredienser satt sammen til gode, sunne og spennende retter. Ketil er også kokebokforfatter, med sin bok Ernas Mattradisjoner. Ketil var tidligere partner i Barnehagematen AS og har i en årrekke vært i førersetet i bransjen, for å sette fokus på viktigheten av sunn mat i barnehager, skoler og SFO samt utvikle gode konsepter og idéer rundt dette.

Kontaktinfo: ketil@matibox.net - Telefon: +47 900 30 126

Inna Øynes

Inna Øynes

Drift og kundekoordinator

Innas daglige virke er å holde trådene samlet i selskapet og er den som samkjører driften mellom kunder, våre kjøkken og selskapet back-office. Hun har daglig kontakt med våre kunder og sørger for å være på plass med hjelp, råd eller innspill, der det skulle være nødvendig. Hun har i en årrekke jobbet med IT løsninger og praktisk problemløsning samt drift, rundt dette med barnehagemat og skolemat, både for våre produksjonskjøkken og i Barnehagematen AS

Kontaktinfo: inna@matibox.net - Telefon: +47 411 75 898

Natalia Simonsen

Natalia Simonsen

Administrasjons-, markeds- og kundeansvarlig

Natalia har bakgrunn fra Retail bransjen og har en lang erfaring fra ulike lederstillinger innom butikkdrift. Natalia har studert økonomi og prosjektledelse på Høyskole i Halden.
Hun bor sammen med sin familie i Son og har stor interesse for matlaging og ernæring. Elsker havet og seiling.
Som de øvrige partnerne i firmaet er Natalia opptatt av at våre barn skal ha og få det beste grunnlaget i oppveksten sin. Dette er noe vi i MatiBox hjelper til med ved å gi barna i barnehager, skoler og SFO god og sunn varm mat. Natalias tidligere erfaringer vil bidra til at eksisterende og nye kunder får den beste oppfølgingen slik at barna får den gode og sunne varme maten.
Hvis det er noen spørsmål rundt MatiBox sitt konsept er det bare å ta kontakt med Natalia

Kontaktinfo: natali@matibox.net - Telefon: +47 934 21 863
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her