Om oss

   408 40 040

Våre samarbeidspartnere

Dønn Ærlig catering

Dønn Ærlig Catering ble stiftet februar 2011 og de ligger på Blakstad sykehus gamle hovedkjøkken. Kjøkkenet er på totalt over 700 m2, med over 200 m2 kjøl og frys. De har over 1000 liter kapasitet på steam kjeler og har 8 stk 20 geiders konveksjonsovner. Eier har lang fartstid i bransjen og har erfaring og fartstid fra topprestauranter. Han har også allsidig erfaring innen catering, produksjon,
Visjonen til Dønn Ærlig, er å vektlegge kvalitet, smak og utseende, til en god pris.

Råde selskapsmat

Jon og Anne er begge utdannet innen kokkefaget og er lidenskapelig opptatt mat til både store og små. De elsker alt som er et håndverk og utøver selv dette i virksomhetene deres. De levere daglig mat til store virksomheter, små bedrifter og private kunder.
I tillegg har de en cafe (håndverksbakeri) på Bredsand, Blings og Boller, som de leverer ferske bakevarer og blingser ut fra.

Royal renhold

Royal Renhold ble stiftet i 1987, og vi har siden den gang utviklet oss til å bli en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo, Akershus og nærliggende kommuner. Vi omsetter idag for nærmere NOK 200 mill og har 400 medarbeidere.
Velger du Royal renhold, får du en seriøs og kortreist leverandør med faglig tyngde og høy servicegrad. De er opptatt av etterrettelighet og kompetanse i alle ledd. Som kunde skal du føle deg sett og oppleve dem som tilgjengelige.
Vi møter våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere med et smil og DU skal merke at våre verdier står i sentrum for leveransen til deg ved at vi er positive, engasjerte, fleksible og respektfulle. Vi har miljø i fokus og er stolte av å være de eneste i bransjen som både har fått Svanemerket, mottatt medlemsbevis i Grønt punkt og blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.

Holmens kjøtt

Holmens historie går helt tilbake til 1882 den gang Norske tradisjoner og godt håndverk var en selvfølge for matvareproduksjon. For oss er det fortsatt en selvfølge, og det kjennes på våre produkter. Vi er opptatt av ærlig mat. Med det mener vi at råvarene vi bruker skal være av høy kvalitet, hentet fra lokale leverandører.
Mathuset Holmens er en totalleverandør innen ferdigmat og kjøttprodukter med fokus på utvikling av produkter som er tilpasset storhusholdningsmarkedet og dagligvaremarkedet. Mathuset Holmens ønsker i samarbeid med sine kunder å utvikle nye produkter, menyer og konsepter for å tilfredsstille matmarkedet.

Lerøy fisk

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.
Hver eneste dag leverer våre 4 500 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land. Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania og Tyrkia. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina.
Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller. Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Verdiene til selskapet er å være skapende, ærlig, åpen og ansvarlig.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her