Barnehagemat

   408 40 040

Sunn og næringsrik mat til barnehagen


MATiBOX AS og våre partner-kjøkken tar matsikkerhet og helse på alvor. Vi følger alle retningslinjer i forhold til smittevernregler og leverer mat på en trygg måte i henhold til reglene og anbefalingene fra Helsedirektoratet. 

MATiBOX AS 
er en av landets ledende leverandører av sunn og næringsrik mat, til barnehager, skoler og SFO. 
Vårt matkonsept er bygget på ekte & ren mat fra lokale kjøkken og produsenter, med de beste råvarer. Alle våre retter og menyer er basert på rene produkter, sunnhet, miljø, kortreist og bærekraft. Vi vet at gode kostholdsvaner i tidlige barneår er avgjørende for  gode matvaner senere i livet. Et sunt, variert og smakfullt kosthold er en forutsetning for utvikling, læring og trivsel hos barn og unge.

Vår virksomhet er sertifisert Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.


Visjon
Å være den ledende leverandør av sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge, basert på bærekraft, miljø og kortreiste leverandører og produsenter.


Misjon
Vår Misjon er at alle barn har like muligheter for å få sunn og næringsrik mat i barnehagen. Vi ønsker å redusere sosiale forskjeller i kosthold blant barn og skape gode vaner for barn og unge når det gjelder sunn mat, bærekraft, miljø og sosialt ansvar.

Mål
Spennende og næringsrik mat til alle barn for god start i livet.

Verdier
Spennende, sunn, ren og hel mat, bærekraftig, miljø og samfunnsbevisst.MATiBOX as har et stort og variert tilbud til alle barnehager, har konsepter og menyer som er tilpasset barn i alle aldre og de mål og standarder for matservering dere har satt dere. Vi kan bl.a nevne:
  • Varmmat pakket avdelingsvis
  • Varmmat porsjonspakket
  • Suppemeny
  • Tur meny
  • Burdags meny
  • Mbox (for de som ønsker å lage mat selv)
Priser varierer ut fra de menyer og konsepter dere velger.

KONTAKT OSS for mer informasjon om konsept og priser (Fyll ut kontaktskjema)

* Markerte felter må fylles ut.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her