Bedriftslunsj

Vi leverer ferdiglagede lunsjretter til din bedrift

Matibox as leverer et stort utvalg av  deilige og dagsferske lunsjretter til bedrifter på det sentrale Østland.
Hver dag kjører vi ut lunsj til virksomheter i Oslo og Akershus og nå også i hele Viken. Maten er variert og vi tar hensyn til dietter, allergier og matintoleranser. Vi er fleksible på levering og kan levere fra én til alle dagene i uken. Prisen er kostnadseffektiv og konkurrerer med prisen på matpakken. 

Vi leverer:
* Dagens varmlunsj
* Dagens varmlunsj vegetar
* Dagens påsmurt
* Dagens påsmurt vegetar
* Dagens salat
* Dagens salat vegetar

PRISER FRA KR. 69,-


MATIBOX  ØNSKER ALLTID  Å LEVERE BEST MULIG MAT, men også til en konkurransedyktig pris. God mat laget fra grunnen krever selvfølgelig gode råvarer, og vi er veldig bevisste på hva vi bruker. Vi har langvarige tillitsforhold til våre leverandører, og vi vet at vi har tilgang til de beste råvarene til enhver tid. Det betyr at kokkene våre kan bruke sin arbeidsdag på å produsere velsmakende retter av høyeste kvalitet hver eneste dag. Med tid til bedre håndverk blir også smaken og kvaliteten på maten bedre.

Ønsker du å vite mer om våre lunsjkonsepter, fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg umiddelbart eller ring oss på 408 400 40, for en hyggelig matprat.

* Markerte felter må fylles ut.

  • TOFIRESEKSNI  

    (For å stoppe bots/spam)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her