Om oss

Konseptet

Matibox as er en totalleverandør av måltidsløsninger til barnehager, skoler og SFO.  Vi leverer varmmat og kaldmat, samt dagligvarer og catering på det sentrale Østland, inkludert Viken, samt Bergen, Kristiansund og Molde.
Vi har gode planer for ekspansjon, så i løpet av nærmeste fremtid vil vi også lansere våre tjenester og produkter i andre deler av landet.
Våre spennende mat-konsepter for barn og unge, er utviklet gjennom år med "forskning" og på bakgrunn av leveranser av millioner av måltider til barn og unge.
Våre konsepter er bygget på «ekte & ren» mat, rene råvarer og ingredienser og er satt sammen for å gi barn og unge den beste starten på dagen samt gi dem riktige byggeklosser og vaner for et sunt kosthold.
Samtidig som vi ønsker å skape gode spisevaner ønsker vi også å gjøre dette på et slikt vis at vi setter et minst mulig miljø - fotavtrykk.
Dette gjør vi ved å ha fokus på:

  • Bærekraft
  • Miljø (Grønt punkt & Miljøfyrtårn)
  • Kortreist matproduksjon og leverandører
  • Sosialt ansvar
  • Gode IT-løsninger
  • Matsikkerhet
Matibox as er som nevnt en totalleverandør og vi har følgende konsepter tilgjengelig for dere:

VARMMAT LEVERT RETT I BARNEHAGEN, SKOLEN ELLER SFO.
Matibox as leverer gode, sunne, spennende og varierte varmretter rett på døren i din barnehage til avtalt tidspunkt.
Maten leveres varm og pakket avdelingsvis slik at barnehagen sparer tid på handling, matproduksjon, rydding og vasking og på dette viset får en vesentlig avlastning i hverdagen.
Dette er tid og fokus mat kan bruke på barna. Vi leverer standard varmretter basert på norske mattradisjoner, ispedd retter inspirert fra andre himmelstrøk.
Matibox as har et stort og variert tilbud til alle barnehager, har konsepter og menyer som er tilpasset barn i alle aldre og de mål og standarder for matservering dere har satt dere.
Vi kan bl.a. nevne:
  • Varmmat pakket avdelingsvis
  • Suppemeny
  • Tur meny 
DAGLIGVARER
I samarbeide med Servicegrossistene AS, leverer vi i dag dagligvarer til barnehager.
Vi er konkurransedyktige på pris og leverer kvalitetsvarer fra anerkjente leverandører.

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her