Mat hjem

Få kolonialvarer hjemkjørt

NYHET!!

Som en utvidet tjeneste, vil nå kunne levere dagligvarer til de av våre kunder som bestiller "Familiepakken"

I dagens situasjon, er det mange som ikke alltid ønsker eller har anledning til å gå i matbutikken for å handle sine nødvendigheter. Det kan være at man sitter i karantene eller ikke ønsker å utsette seg for potensiell smitte. Det er også et stort press på de mer tradisjonelle hjemleveringstjeneste, som nå har 1-2 ukers leveringstid. Dette har vi nå tatt konsekvensen av og ønsker å kunne tilby hjemlevering av daglig varer til de som bestiller våre «Familiepakker»

I samarbeide med vår lokale dagligvarebutikk, kan vi nå tilby dagligvarer levert på døren lokalt, mot et «handling – gebyr» på kr. 75,-.
Dette for å organisere bestillingen, hente varen, levere samt legge ut kostnaden ovenfor butikken.

Vi ønsker med denne tjenesten å avlaste og hjelpe våre kunder, slik at deres hverdag blir enklere og vi alle kan holde oss friske. Derfor ber vi dere om å kun bestille de mest nødvendige varer, som dere trenger i hverdagen. Vi har foreløpig  dessverre ikke kapasitet til å kunne levere store volum, slik de større aktørene kan.

Vi ønsker med dette tiltaket å støtte våre lokale bedrifter, som kjøkken og butikker, slik at vi alle har jobber og et service-tilbud etterpå, når denne krisen er over.

Slik gjør du det: 
Legg inn en ordre på «Familiepakken» på våre nettsider og registrer denne. Da vil du få et referansenummer.
Klikk på linken "Kolonialvarer hjemkjørt» og følg denne for å legge inn din bestilling på mail: post@matibox.net

Viktig at du også legger inn referansenummeret på din middagsbestilling, slik at vi kan samkjøre leveransen og betalingen. Vi vil legge ut for leveransen hos butikken og oppgjør skjer via VIPPS ved levering.


Klikk her for å se hva du kan bestille hos butikken

Etter avtale med butikken plukker de kun på faste dager og vi leverer sammen med matbestillingen din, i løpet av helgen. Vi leverer mellom 14.00 og 18.00.

For levering disse dagene må vi har deres bestilling inne, senest klokken 12.00  fredag. Vi leverer  «Familiepakken» påfølgende dag, men ønskes denne levert en annen dag, slik at den kan samkjøres med dagligvarer, legg dette inn i kommentarfeltet til denne bestillingen.

Leveringsområde lokalt:
Nye Asker ( F .eks. gamle Røyken, og Hurum til Sætre, Vollen, Slemmestad, Heggedal) og Drammen. I visse tilfeller, vil vi også kunne levere i Oslo. Kontakt oss gjerne, hvis dere ønsker en slik leveranse.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her